This is ma f*ckin' life!







Szerenád part dö~
2013. április 29., hétfő | 21:29 | 0 Ask
Ma Ordasi tanárúrnál voltunk szerenádozni, nem mondom hogy rossz volt, de azt sem hogy jó. Nem éreztem magam rosszul, családias otthonban voltunk, takaros lakás, 3 szintes, egész jól megoldva:)
Beszélgettünk, ittunk-ettünk, nevettünk felelevenítettük a pénteki szerenádot - igen Jani az csak röhögött - aztán csoportképek után mentünk is haza.

 
 
Aztán Kittivel beszélgettem amíg leértünk a buszmegig a tanártól, neki is sok a gondja... :'D És mivel nem volt buszunk így a 20:10-es busszal jöttünk haza, addig meg beültünk a mekibe Szandival, kajáltunk egyet, beszélgettünk, megint le lett hurrogva a fejem, hogy miért nem élek, miért kell ennyire bedobozolódni gép elé. Ezt megvitattuk, aztán elmentünk a buszmegbe, és rögtön ráfangirlingeltem arra hogy én majd megyek pestre bulizni - kyaaah grooooove*----* - és hogy Szandi pedig akkor vagy felmos vagy pedig kiszolgál, jaj mondom jól van már, veled is megyek.. jövőhéten Fanka telkére megyünk ki bulizni, aztán Aival megyek szülinapi partyra...:'D természetesen közben készülök is a szóbelire mert 100%os szóbelit várnak:'D
Hazafelé pedig gizdultunk a sötétben, és képeket gyártottunkxD utána persze a sok köcsög beugatott.. :'D
Most pedig várok a vizemre hogy meleg legyen:'DDD apuci nem szerelte meg a bojlert-.-