This is ma f*ckin' life!







Mit vársz az élettől? Mi a célod?~
2018. október 24., szerda | 18:37 | 0 Ask
A cím, mintha valamilyen motiválós dolog lenne, de sajnos nem az.
Amikor elveszited az önvizalmad, lekerülsz annak a bizonyos gödörnek a fenekére, ahol kuporogsz, félsz. Megannyi kérdés cikázik a gondolataidban, vagy lehet hogy csak az enyémben. Elértem ahhoz a ponthoz, hogy minden napomat, végig csinálom, mosolygok, természetesen nem őszintén, csak eljem túl mindegyik napot.
Lassan 24 éves vagyok, azon kivül, hogy az elmúlt éveimet munkával töltöttem, semmit nem tudok letenni az asztalra. Nincsenek terveim, sodródom az árral. Nem akarok családot tervezni, míg más velem egykorú lány már gyereket szül, vagy épp megházasodik. Nekem egyik sem kell. Fölöslegesnek tartom.
Nincsenek céljaim, ami felé küzdeni akarom magam, kilátástalannak látom a jövőt. Nem tudom, hogy ez pillanatnyi agymenés miatt, vagy azért, mert épp a második nagyobb depressziómat élem. Annyit gondolkozom ezen, hogy vajon mit is akarok? Egyáltalán, van-e értelme ezt az életet, életvitelt folytatni. Mindent saját magunknak alakitunk, az utat, amire rálépünk szintén. Az én ösvényem eltünt, nincs meg az aranyközépút. Nem tudom, hogy ez jó vagy sem..
Álmokról nem is merek beszélni, hisz sorra teszek le róluk, egy utazásról, kirándulásról, vagy éppen egy fontosabb dolog megvételéről mint pl az új telefon. Mindig, minden hónapban ez van, hogy nem tudom mi lesz a következőben.. és félek mindentől. Egyszerűen létezni is rossz ezekkel az érzésekkel.
Ki szeretnék lábalni ebből, de nem megy az sem.. Miért mástól várom a megváltást, amikor saját magamnak kéne megtennem a lépéseket?


sosem fogom megérteni magam..